Om meg :-)

Noe som jeg synes er gøy å lese er litt hvem som har laget bloggen og litt om hvorfor, så da tenkte jeg at dere kanskje også ville like det.

Jeg er 24 år og jobber som sykepleier. Ble ferdig med utdannelsen sommeren 2017 og gikk min skolegang på HiOA Kjeller. Kan vel egentlig anbefale skoleopplegget hvis det står mellom Pilestredet eller Kjeller. 

Selvom jeg er utdannet sykepleier så har jeg en annen interesse enn helse, nemlig hund. Før jeg  gikk sykepleie, gikk jeg hundeinstruktørkurs. Det var veldig lærerikt og spennende men det krever ganske mye innsats og en god del interesse for hund, etologi og hundetrening. Jeg har også tidligere jobbet med kennel og hundedaghjem. 

Jeg har hatt hund siden jeg var 4 år, valget var på Stor puddel eller Kongepuddel som det også ble kalt tidligere. Siden det har jeg vært ganske frelst av puddelrasen. Den er ikke så fluffy og frisert som man ser  i utstillingsringen, men dem er smarte, livlige og rett og slett gode. De kan brukes til mye som agility, utstilling, spor, heelwork to music og mye mer. Kan ta en presentasjon om hundesporter senere :-) 

Nå falt valget på Pumi, mye av grunnen til det var at det ikke fantes noen pudler til salgs når jeg skulle ha valp. Verken i Norge eller i Sverige. Og det var heller ingen pumivalper i Norge og kun ett kull i Sverige. Dermed dro vi hele veien til Mjölby i Sverige for å hente lillegutten vår. Denne gutten er virkelig spesiell og trenger et eget innlegg :-)

Tanken rundt denne ideen om blogg er for å skrive om vår reise og våre tanker rundt hverdagen, opp -og nedturer.

Vel nå skal jeg og rampen en tur å handle hundemat og på middag hos mine foreldre og deres storpuddel på 10 år. Snakkes senere.

#pumi #pumirampen #dogs #photo

0

Skriv en ny kommentar